Βίλας Μπόας: «Ξέρω ότι η Μαρσέιγ παίζει άσχημα και είναι δικό μου λάθος»

Τις ευθύνες για την αγωνιστική εικόνα της Μαρσέιγ ανέλαβε ο προπονητής της ομάδας Αντρέ Βίλας Μπόας.

Την ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει στον αγωνιστικό χώρο η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μαρσέιγ, ανέλαβε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Ο προπονητής των Μασσαλών υπογράμμισε πως γνωρίζει ότι η ομάδα του παίζει άσχημα και είναι δικό του λάθος, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε πως δεν υπάρχει προβληματισμός τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βίλας Μπόας:

«Ξέρω ότι η ομάδα παίζει άσχημα, το γνωρίζω και αυτό είναι δικό μου λάθος. Δεχόμαστε πάρα πολλά γκολ, χάνουμε πάρα πολλές μεταβιβάσεις, οπότε προσπαθούμε να βελτιωθούμε»

Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες γιατί όταν παίζουν εναντίον της Μαρσέιγ θέλουν να δώσουν το 100%. Αλλά δεν ανησυχώ για το ματς με τη Μπορντό, θα έχουμε πολύ καλή απόδοση. Έχουμε την ικανότητα να  κάνουμε το παιχνίδι μας, ακόμα κι αν ο Παγιέτ δεν είναι εδώ, έχουμε τους παίκτες να το κάνουν αυτό» ανέφερε, επίσης ο Πορτογάλος τεχνικός και στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Η λέξη προβληματισμός εμφανίζεται συχνά, αλλά δεν είμαστε προβληματισμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα αυτό το Σαββατοκύριακο. Αλλά φυσικά πρέπει να κερδίσουμε, δεν είμαστε καλοί αυτή τη στιγμή. Οι παίκτες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι».

 

© Πηγή: to10.gr