Πολύ κοντά σε Κιν η Παρί Σεν Ζερμέν

Έτοιμος να γίνει κάτοικος Παρισιού είναι ο Μόισε Κιν, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν είναι κοντά σε συμφωνία με την Έβερτον για τον δανεισμό του.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή και πάει για την τελική της κίνηση στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι και δείχνει να επικρατεί, είναι αυτό του Μόισε Κιν.

Σύμφωνα με την «Telefoot», ο γαλλικός σύλλογος έχει ετοιμάσει ήδη την πρόταση του στην Έβερτον για τον ταλαντούχο νεαρό και αναμένονται άμεσες εξελίξεις. Από την μεριά των «ζαχαρωτών» είναι θετικοί σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς ο νεαρός άσος δεν μπορεί να βρει χρόνο συμμετοχής και στο Παρίσι θα μπορεί να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Το συμβόλαιο του ταλαντούχου Ιταλού εκπνέει το 2024 και η Παρί θέλει να τον κάνει δικό της με μονοετή ή διετή δανεισμό. Ωστόσο, στην συμφωνία, είναι αρκετά πιθανό να μην τοποθετηθεί όψιον αγοράς καθώς ο νεαρός υπολογίζεται κανονικά από τον Κάρλος Αντσελότι για το μέλλον. Ο 20χρονος άσος μετράει με τον αγγλικό σύλλογο 37 παραστάσεις με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στο παλμάρε του.

 

© Πηγή: to10.gr