Η UEFA επιτρέπει 30% πληρότητα στα ματς του Champions League!

Επιστροφή στην… κανονικότητα, έστω και με αργά βήματα. Η UEFA επιτρέπει παρουσία φιλάθλων στα ματς του Champions League, αρκεί να δώσει τη συγκατάθεσή της η εκάστοτε χώρα.

Δεν είναι στο χέρι της, αφού κάθε χώρα και κάθε πόλη αποφασίζουν τι θα κάνουν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Εκείνη, όμως, δίνει το δικαίωμα στις ομάδες να… ελπίζουν πως μπορεί να έχουν στο πλάι τους έστω και μέρος των οπαδών τους. Ο λόγος για την UEFA και τον κόσμο στα ματς του Champions League.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου έκανε γνωστό πως από το Nations League και έπειτα θα επιτρέπει στον κόσμο να γυρίσει στο γήπεδο και στα δικά της παιχνίδια θα μπορεί να γεμίσει το 30% των κερκίδων. Αρκεί, φυσικά, η εκάστοτε χώρα να το επιτρέψει και εφόσον το επιτρέπουν και οι συνθήκες σε κάθε πόλη που θα γίνονται αγώνες.

Φυσικά, θα πρόκειται για παρουσία κόσμου μόνο της γηπεδούχου ομάδας και όχι των φιλοξενούμενων, αφού τα ταξίδια μπορεί να φέρουν προβλήματα.

Όμως η UEFA κάνει το πρώτο βήμα για την επιστροφή στην… κανονικότητα και μένει να δούμε σε ποιες χώρες θα επιτραπεί στον κόσμο να δει τα μεγάλα παιχνίδια του Champions League.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook