Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Κράσνονταρ στη Θεσσαλονίκη και δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους του Champions League.

Ο “δικέφαλος του βορρά” έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, καθώς ηττήθηκε ξανά από τη Κράσνονταρ με το ίδιο σκορ του πρώτου αγώνα. Ο πίνακας του σκορ στην Τούμπα έγραψε 2-1 υπέρ των Ρώσων, όπως ακριβώς και στο πρώτο παιχνίδι στο Κράσνονταρ της Ρωσίας.

Ο ΠΑΟΚ κυνήγησε την ιστορική πρόκριση κατά όλη τη διάρκεια του αγώνα, όμως μετά από αρκετές χαμένες ευκαιρίες και μία σχετική υπεροχή στην κατοχή στο δεύτερο ημίχρονο η τύχη “χαμογέλασε” στην Κράσνονταρ. Στο 73ο λεπτό το αυτογκόλ του Μιχαηλίδη έβαλε με την “πλάτη στον τοίχο” την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία όμως κατάφερε να βγαλει αντίδραση, έστω και προσωρινή.

4 λεπτά μετά το 0-1, ο Ελ Καντουρί κερδίζει τους πάντες στον αέρα και με μία κεφαλιά από στημένη φάση φέρνει το ματς στα ίσια, κρατώντας τον ΠΑΟΚ στο ματς μέχρι να έρθει ο Καμπελά στο επόμενο λεπτό και να “γράψει” το τελικό 1-2 εξ επαφής και σε άδεια εστία εκμεταλλευόμενος μία χαμένη ευκαιρία της ομάδας του.

Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι η ομάδα που θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League θα είναι η Κράσνονταρ, ένα κλαμπ που δημιουργήθηκε το 2008 και αποτελεί την τρίτη Ρωσική ομάδα που θα βρίσκεται στην αυριανή κλήρωση των ομίλων στη Γενεύη.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί αυτή τη σεζόν στους ομίλους του Europa League.

ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2

Γκολ: 73′ Μιχαηλίδης (Κράσνονταρ),77′ Ελ Καντουρί (ΠΑΟΚ), 78′ Καμπελά (Κράσνονταρ)

Κίτρινες: Ίνγκασον (ΠΑΟΚ), Βιλένα (Κράσνονταρ), Κάιο (Κράσνονταρ), Πέλκας (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης, Βαρέλα (76′ Σβιντέρσκι), Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κρέσπο (59′ Βαγκέ), Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Τζόλης, Πέλκας (59′ Τσόλακ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς

Κράσνονταρ: Σαφόνοβ, Πετρόβ, Μαρτίνοβιτς, Κάιο, Ραμίρεζ, Ούτκιν (58′ Σμολίνκοβ), Καζίνσκι, Βιλένα, Κλάεσον, Καμπελά (85′ Σουλειμάνοφ), Μπεργκ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook