Συμφώνησε με Τέγιες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Μια εξέλιξη που μπορεί να πιέσει αρκετά […]

Έτοιμοι να προχωρήσουν σε μια σπουδαία μεταγραφή είναι στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τα Μέσα του εξωτερικού, οι «κόκκινοι διάβολοι» τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, καθώς ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μια εξέλιξη που μπορεί να πιέσει αρκετά την Πόρτο, η οποία προς το παρόν μένει σταθερή στα «θέλω» της. Οι «δράκοι» επιθυμούν 30 εκατομμύρια ευρώ ακατέβατα, τα οποία η Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής δεν είναι διατεθειμένη να τα δώσει.

Οι Άγγλοι έχουν ως νούμερο ένα στόχο τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, ωστόσο είναι πρόθυμοι να δώσουν έως και 23 εκατομμύρια στους Πορτογάλους.

© Πηγή: to10.gr