Τότεναμ: Με τα «δεύτερα» κόντρα στην Τσέλσι στο Carabao Cup

Με πολλές αλλαγές θα παραταχτεί η Τότεναμ στην αυριανή αναμέτρηση με την Τσέλσι για το Carabao Cup, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ακόμη «βράζουν» στο στρατόπεδο της Τότεναμ με το πέναλτι που δόθηκε κατά της, στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τη Νιουκάστλ, το οποίο της στέρησε εν τέλει και τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έχει ξεκινήσει περίεργα τη σεζόν και έχει ήδη δώσει μερικά περισσότερα παιχνίδια λόγω των προκριματικών του Europa League.

Τα «σπιρούνια» δίνουν αύριο έναν ακόμη σημαντικό αγώνα, καθώς θα αντιμετωπίσουν την Τσέλσι στην έδρα τους, για το Carabao Cup. Ο Πορτογάλος τεχνικός ρωτήθηκε αν θα προχωρήσει σε ροτέισον, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά πως δεν έχει άλλη επιλογή…

«Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου; Αναγκαστικά θα προχωρήσουμε σε πολλές αλλαγές για την αυριανή αναμέτρηση. Τα πολλά παιχνίδια που έρχονται δεν μας επιτρέπουν να αγωνιζόμαστε συνεχώς με την ίδια ενδεκάδα», δήλωσε ο Μουρίνιο.

Η Τότεναμ έχει ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, καθώς θα δώσει τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες! Να θυμίσουμε πως οι spurs προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του κυπέλλου χωρίς καν να αγωνιστούν, λόγω των πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού στην ομάδα της Λέιτον Όριεντ. Η Τσέλσι από την άλλη διέλυσε την Μπάρνσλεϊ με 6-0…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook