Ντι Φραντσέσκο: «Θέλει να γυρίσει στην Κάλιαρι ο Ναϊνγκολάν»

Ο δανεισμός του Ρατζά Ναϊνγκολάν στην Κάλιαρι ολοκληρώθηκε και ο Βέλγος μέσος επέστρεψε  στην Ίντερ, με τον Αντόνιο Κόντε να του δίνει μάλιστα μερικά λεπτά συμμετοχής και στον πρώτο αγώνα των «νερατζούρι», κόντρα στην Φιορεντίνα.

Το γεγονός αυτό δεν εμποδίζει τους «Νησιώτες» να ευελπιστούν σε ένα νέο δανεισμό του παίκτη λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος (5/10), με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να δηλώνει πως η επιθυμία του Ναϊνγκολάν είναι να φορέσει ξανά τη φανέλα της Κάλιαρι.

Οι δηλώσεις του Ντι Φραντσέσκο:

«Ο Γκοντίν είναι ήδη εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό, υπάρχει τώρα και ο Ρατζά που θέλει να γυρίσει. Η επιθυμία του είναι να επιστρέψει και τον θέλουμε πίσω και εμείς, αν και εξετάζουμε και άλλες επιλογές».

Αυτή τη στιγμή ο συναγωνισμός στη μεσαία γραμμή της Ίντερ είναι πολύ υψηλός και δεν είναι απίθανο να αποχωρήσει από το»Μεάτσα» ο 32χρονος μέσος. Ωστόσο όπως υποστηρίζει η ιταλική ιστοσελίδα «Calciomercato» οι νερατζούρι θα τον παραχωρήσουν μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, δαπανώντας ένα ποσό κοντά στα 12.000.000 ευρώ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook