Κόντε: «Πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά»

Ο Αντόνιο Κόντε της Ίντερ μετά το παιχνίδι-θρίλερ με την Φιορεντίνα (4-3) τόνισε τα αμυντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν.

Συναρπαστικός ήταν ο αγώνας της Ίντερ του Αντόνιο Κόντε κόντρα στην Φιορεντίνα, καθώς οι «νερατζούρι» ανέτρεψαν δύο φορές το προβάδισμα των «βιόλα» για να πάρουν την νίκη με 4-3. Όμως πέραν του εξαιρετικού θεάματος ο τεχνικός της Ίντερ τόνισε τις αμυντικές αδυναμίες τις ομάδας του, οι οποίες και πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κόντε μετά το ματς:

«Οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί, αλλά προφανώς πρέπει να γίνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης. Η θετική πτυχή είναι ότι έχουμε σημειώσει τέσσερα γκολ, ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός. Η επιθετική λειτουργία είναι ικανοποιητική, αλλά δεν ήμασταν τόσο καλοί στο να αποτρέψουμε τα γκολ του αντιπάλου. Εάν θέλουμε να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, η ισορροπία είναι η βάση όλων. Αμυντικά, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν, αλλά όλη η ομάδα ανησυχεί. Γνωρίζαμε ότι δεν θα υπήρχε τίποτα εύκολο σε αυτόν τον αγώνα. Η Φιορεντίνα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αλλά οι παίκτες μου έχουν δείξει υπερηφάνεια και επιθυμία κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

 

© Πηγή: to10.gr