Μοράτα: «Ονειρο για εμένα η επιστροφή στην Γιουβέντους»

Ο Ισπανός επιθετκός ανέφερε τα συναισθήματά του για την μεταγραφή του στην Γιουβέντους και τόνισε ότι θέλει να κατακτήσει το Champions League.

Ο Αλβάρο Μοράτα επέστρεψε στην Γιουβέντους έπειτα από τέσσερα χρόνια, ως δανεικός από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Ισπανός επιθετικός μίλησε για την μεταγραφή του στον ιταλικό σύλλογο, δηλώνοντας ευτυχισμένος που είναι και πάλι κάτοικος Τορίνου. Μάλιστα, τόνισε ότι ο στόχος του είναι η κατάκτηση του Champions League με τους πρωταθλητές Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Το να φύγω από τη Γιουβέντους δεν ήταν δική μου επιλογή. Ήμουν χαρούμενος στη Μαδρίτη, αλλά τώρα είναι σημαντικό για μένα που είμαι εδώ κι έχω κρατήσει επαφή με όλους αυτά τα χρόνια. Ήταν μια ωραία ανάμνηση και τώρα έχουμε νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε μαζί.

Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι πολύ σημαντικό για τη Γιουβέντους. Αν το κερδίζαμε φέτος θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Θέλουμε να το κατακτήσουμε». Να θυμίσουμε, ότι στην πρώτη θητεία του 27χρονου φορ στους «μπιανκονέρο», μέτρησε 27 γκολ και 18 ασίστ σε διάστημα 93 συμμετοχών μέσα σε δύο χρόνια.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook