Λιόν : «Μπάσιμο» για Ουμτιτί

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε περίοδο «ξεσκαταρίσματος», με πολλούς ποδοσφαιριστές της να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Ένας από αυτούς είναι και ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» έχει ενημερωθεί από τον Ρόναλντ Κούμαν πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Σύμφωνα με την […]

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε περίοδο «ξεσκαταρίσματος», με πολλούς ποδοσφαιριστές της να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων. Ένας από αυτούς είναι και ο Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» έχει ενημερωθεί από τον Ρόναλντ Κούμαν πως δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του, με αποτέλεσμα να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Σύμφωνα με την L’Equipe η Λιόν φέρεται να ετοιμάζεται να κάνει επίσημη κρούση και να προσπαθήσει να επαναφέρει τον 26χρονο στόπερ στην ομάδα. Ο Ουμτιτί αγωνιζόταν στους Les Gones από το 2002 έως το 2016, όταν πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα και την Καταλονία.

Σημαντικό ρόλο σε όλη την υπόθεση μπορεί να έχει το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μέμφις Ντεπάι, καθώς ο Κούμαν έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία της απόκτησης του ποδοσφαιριστή των Γάλλων.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook