Μπάγερν και Σεβίλλη «σπάνε» το κεκλεισμένων των θυρών

Βαυαροί και Σεβιγιάνοι θα αναμετρηθούν απόψε στη Βουδαπέστη και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Σούπερ Καπ.

Στη διάρκεια του Αυγούστου η Μπάγερν Μονάχου στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης και η Σεβίλλη κατέκτησε το Europa League, στο Final 8 που διοργανώθηκε στις δύο διοργανώσεις εξαιτίας του κορωνοϊού. Σήμερα, οι δύο νικήτριες θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της σεζόν για την UEFA, το Σούπερ Καπ (22:00).

Η Μπάγερν και η Σεβίλλη θα αναμετρηθούν στην «Puskas Arena» της Βουδαπέστης και το σημαντικό είναι πως αυτός ο τελικός δεν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι εξέδρες δεν θα είναι ασφυκτικά γεμάτες, εξαιτίας των μέτρων η εικόνα θα είναι καλύτερη σε σύγκριση με τους τελικούς του Αυγούστου, που δεν είχαν καθόλου θεατές. Η UEFA εξέδωσε εισιτήρια που αντιστοιχούν στο 30% της χωρητικότητας του γηπέδου και η παρουσία των οπαδών θα αποτελέσει ένα τεστ για τη συνέχεια.

Το παιχνίδι αναμένεται με ενδιαφέρον, αφού η Μπάγερν του Χάνσι Φλικ είναι αήττητη στα τελευταία 31 παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ το σερί της Σεβίλλης του Γιούλιεν Λοπετέγι είναι μικρότερο με 21 ματς, αλλά διόλου αμελητέο.

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, οι πιθανές ενδεκάδες των ομάδων είναι οι:

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Αλαμπα, Μπόατενγκ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μίλερ, Σανέ – Λεβαντόβσκι

Σεβίλλη (4-3-3): Βάτσλικ – Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Εσκουδέρο– Ράκιτιτς, Φερνάντο, Χορδάν – Σούσο, Ντε Γιονγκ, Οκάμπος

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook