Τονάλι: «Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα»

Ο Σάντρο Τονάλι αναφέρθηκε στα συναισθήματα του, που αγωνίζεται στην ομάδα της καρδιάς του ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ο Σάντρο Τονάλι αγωνίστηκε για λίγα λεπτά στη νίκη της Μίλαν επί της Μπόλονια για την πρώτη αγωνιστική της Serie A. Ο 20χρονος μέσος αρχίζει να παίρνει σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής, με τους ανθρώπους των «ροσονέρι» να γνωρίζουν ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πραγματικό ηγέτη της μεσαίας γραμμής.

Από την μεριά του, ο Ιταλός άσος μίλησε για τα συναισθήματα που νιώθει αλλά και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο οποίος ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο τελευταίο ματς. Αναλυτικά, είπε:

«Το όνειρό μου έχει γίνει πραγματικότητα, αλλά σε λίγες μέρες έρχεται ένα νέο παιχνίδι και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι ωραίο να ζεις το όνειρο, αλλά πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Το νούμερο 8 δεν είναι μόνο όμορφο, αλλά σημαντικό για μένα και για την ιστορία της Μίλαν».

Για τον Σουηδό επιθετικό, τόνισε: «Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι δυνατός και είναι ένα ίνδαλμα για όλους. Στα 39 του έχει δείξει ότι μπορεί ακόμη να παίξει, να κερδίσει παιχνίδια και να σκοράρει. Πρέπει όλοι να τον χρησιμοποιήσουμε ως παράδειγμα και ως έναν συμπαίκτη που μπορεί να μας βοηθήσει να κερδίσουμε τα παιχνίδια»

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook