Ζιντάν: «Έτοιμος για Ρεάλ ο Όντεγκααρντ, ποτέ δεν είχα θέμα με Μπέιλ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Μάρτιν Όντεγκααρντ να αγωνιστεί πλέον στην Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως δεν είχε ποτέ πρόβλημα με τον Μπέιλ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν σε συνέντευξη που παραχώρησε, δήλωσε πως μετά από συνολικά τρεις δανεισμούς ο Μάρτιν Όντεγκααρντ θα αγωνιστεί φέτος με την πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της «βασίλισσας» έχει εμπιστοσύνη πλέον στις δυνατότητες του νεαρού Νορβηγού και πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα.

Τέλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις σχέσεις του με τον Γκάρεθ Μπέιλ, οι οποίες όπως είπε δεν υπήρξαν ποτέ κακές και του ευχήθηκε τα καλύτερα.

Παρακάτω ακολουθούν οι δηλώσεις του Γάλλου προπονητή: 

«Το σημαντικό είναι για τους παίκτες να είναι έτοιμοι και νομίζω πως ο Μάρτιν είναι, όπως και οι υπόλοιποι. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης και μπορεί να φέρει κάτι καινούργιο στην ομάδα, μόνο οι καλύτεροι παίζουν για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ξέρω πως έχω τους καλύτερους παίκτες εδώ, αυτό συμβαίνει πάντα στην ιστορία του συλλόγου.

Δεν είχα ποτέ κανένα θέμα μαζί του. Ξέρω τι έχει κάνει για το σύλλογο, κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί και τελικά, τα πράγματα έρχονται έτσι για κάποιο λόγο. Κανείς δεν αμφισβητεί τι πέτυχε. Εάν υπάρχει μια ευκαιρία για την καριέρα του, γιατί όχι; Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να του ευχηθώ τα καλύτερα σε ό,τι και αν κάνει από εδώ και πέρα».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook