Κλοπ : «Απίστευτη αυτή η γενιά των Πορτογάλων»

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα και τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Γιούργκεν Κλοπ εξασφάλισε χθες την παρουσία στο Άνφιλντ και του Ντιόγκο Ζότα, που απέκτησε με περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ από την Γουλβς. Ο Γερμανός προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, που σήμερα αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο για την Premier League, αφού αναφέρθηκε στις ικανότητες και το […]

Μετά τον Κώστα Τσιμίκα και τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο Γιούργκεν Κλοπ εξασφάλισε χθες την παρουσία στο Άνφιλντ και του Ντιόγκο Ζότα, που απέκτησε με περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ από την Γουλβς.

Ο Γερμανός προπονητής της πρωταθλήτριας Αγγλίας, που σήμερα αντιμετωπίζει την Τσέλσι στο Λονδίνο για την Premier League, αφού αναφέρθηκε στις ικανότητες και το ταλέντο του Ζότα, θέλησε να υπογραμμίσει την αξία αυτής της γενιάς των Πορτογάλων παικτών, η οποία θεωρεί ότι είναι απίστευτη.

«Αυτή η γενιά των Πορτογάλων ποδοσφαιριστών είναι απίστευτη, με πολλούς ταλαντούχους, και ο Ζότα αποτελεί μέρος της», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

© Πηγή: to10.gr