Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Κρίσταλ Πάλας 1-3

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα-σοκ στην 2η αγωνιστική αγωνιστική της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν 3-1 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία δεν είχε αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε με… το αριστερό στο πρωτάθλημα. Η Κρίσταλ Πάλας πήρε […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη ήττα-σοκ στην 2η αγωνιστική αγωνιστική της Premier League.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν 3-1 εντός έδρας από την Κρίσταλ Πάλας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία δεν είχε αγωνιστεί την προηγούμενη εβδομάδα, ξεκίνησε με… το αριστερό στο πρωτάθλημα.

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε νωρίς το προβάδισμα. Ο Σλουπ έκανε το γύρισμα από τα αριστερά, ο Τάουνσεντ βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και από κοντά έκανε το 0-1 στο 7ο λεπτό.

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει αλλά το σουτ του Πογκμπά κατέληξε στην αγκαλιά του Γκουαΐτα στο 20ό λεπτό, ενώ το φαλτσαριστό σουτ του ΜακΤόμινεϊ πέρασε ελάχιστα έξω δύο λεπτά αργότερα.

Περισσότερα σε λίγο…

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Λίντελεφ, Σο, Μαγκουάιρ, Φοσού Μενσά (81’ Ιγκαλό_, ΜακΤόμινεϊ, Πογκμπά (67’ Φαν ντε Μπεκ), Φερνάντες, Τζέιμς (46’ Γκρίνγουντ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ

ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Σακό, Μίτσελ, Σλουπ (75’ Εζέ), ΜακΚάρθι (88’ Μιλιβόγιεβιτς), ΜακΆρθουρ, Τάουνσεντ, Ζαχά, Αγιού (81’ Μπατσουαγί)

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook