Πάει για Πέρισιτς και Κομάν η Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Ρεγκιλόν, αλλά κυρίως λόγω του ότι έχει «κολλήσει» η περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο κοιτάζει αλλού για την ενίσχυση της. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η αγγλική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έτσι φαίνεται ότι έχει στην λίστα της τον Ιβάν Πέρισιτς και τον Κίνγκλει […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Ρεγκιλόν, αλλά κυρίως λόγω του ότι έχει «κολλήσει» η περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο κοιτάζει αλλού για την ενίσχυση της.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η αγγλική ομάδα δείχνει διατεθειμένη να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και έτσι φαίνεται ότι έχει στην λίστα της τον Ιβάν Πέρισιτς και τον Κίνγκλει Κομάν.

Όπως αναφέρει το ESPN, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει στρέψει την προσοχή του στον Κροάτη εξτρέμ της Ίντερ και στον Γάλλο της Μπάγερν, όμως οι δυο περιπτώσεις δεν είναι απλές.

Ο Πέρισιτς δεν είναι μεν στα πλάνα του Κόντε και η ομάδα του Μιλάνου θέλει να τον πουλήσει, όμως η τιμή που έχει θέσει είναι 50-60 εκατ. ευρώ με τη Γιουνάιτεντ να μην είναι διατεθειμένη να δώσει τόσα χρήματα.

Ο Κομάν από την πλευρά του θέλει να φύγει από τους Βαυαρούς, δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του, αλλά η Μπάγερν θέλει να τον κρατήσει και δεν τον πουλάει για… ψύχουλα.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook