Τσέλσι: Τελειώνει του Μεντί

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η μεταγραφή του Εντουάρντ Μεντί στην Τσέλσι, με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή να επιβεβαιώνει τη συμφωνία.

Ποδοσφαιριστής της Τσέλσι θα πρέπει να θεωρείται ο Εντουάρντ Μεντί. Ο Γάλλος τερματοφύλακας της Ρεν τα έχει βρει σε όλα με τους «μπλε», υπογράφοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών, με τους Λονδρέζους να βγάζουν από τα ταμεία τους ένα ποσό που μαζί με τα μπόνους θα αγγίζει τα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για εισήγηση του Πετρ Τσεχ, ο οποίος έδωσε το τελικό «οκ» για να προχωρήσει η μεταγραφή και να ενισχυθεί η Τσέλσι και στη θέση του τερματοφύλακα, όπου αντιμετώπισε μεγάλα θέματα την περασμένη σεζόν.

Όπως έκανε γνωστό ο ατζέντης του 28χρονου, η μεταγραφή έχει μπει στην τελική ευθεία και απομένουν μόνο τα τυπικά ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα. «Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal. Μπορεί να έχει τελειώσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες. Μόλις γίνουν όλα, ο Εντουάρντ θα ταξιδέψει στο Λονδίνο για να περάσει από τα ιατρικά και να υπογράψει στην Τσέλσι», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Γάλλου.

Ο Κέπα που παραμένει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου, δεν έχει φανεί αντάξιος των προσδοκιών, με τον Φράνκ Λάμπαρντ να έχει χάσει την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Ισπανού.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook