Τότεναμ : «Τράμπα» Ντελέ Αλί με Μπέιλ (pic)

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Σέρχιο Ρεγκιλόν και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της, στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ. Τις τελευταίες ώρες, οι πιθανότητες να επιστρέψει στο Λονδίνο έχουν αυξηθεί αισθητά, ειδικά μετά τα τελευταία δημοσιεύματα. Σύμφωνα με την «Telegraph», ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να δώσει τον Ντελέ Αλί ως αντάλλαγμα για την απόκτηση […]

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Σέρχιο Ρεγκιλόν και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της, στην περίπτωση του Γκάρεθ Μπέιλ. Τις τελευταίες ώρες, οι πιθανότητες να επιστρέψει στο Λονδίνο έχουν αυξηθεί αισθητά, ειδικά μετά τα τελευταία δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με την «Telegraph», ο αγγλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να δώσει τον Ντελέ Αλί ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Ουαλού εξτρέμ. Συγκεκριμένα, ο άσος της Τότεναμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζοσέ Μουρίνιο και δεν θα ήταν αρνητικός να αγωνιστεί εκτός Αγγλίας.

Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει, καθώς δεν έχει παίξει εκτός της χώρας ενώ ταυτόχρονα, ανήκει στα «σπιρούνια» από το 2015. Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μετράει 62 γκολ και 55 ασίστ σε διάστημα 223 συμμετοχών.

© Πηγή: to10.gr