Θερέθο: «Σε όποιον δεν αρέσει, ας αγοράσει δική του ομάδα!»

Την επομένη από την ήττα από τη Λειψία και τον αποκλεισμό από τους ημιτελικούς του Champions League, ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» βρέθηκε στη δίνη του κυκλώνα.

 Είδε, όμως, το μεγάλο «αφεντικό» του συλλόγου να τον στηρίζει απόλυτα.

«Ο Σιμεόνε δεν είναι υπεράνω κριτικής και πολλοί διαφώνησαν μαζί του χθες» είπε αρχικά ο Θερέθο, αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτός επιλέγει την ομάδα κι αν δεν σας αρέσει, αγοράστε δικό σας club, φτιάξτε τη δική σας ομάδα και επιλέξτε τη δική σας ενδεκάδα».

Με ένα πρωτάθλημα, ένα κύπελλο και συμμετοχή σε δύο τελικούς Champions League, ο «Τσόλο» Σιμεόνε είναι ήδη «θρύλος» της Ατλέτικο. Η τακτική του προσέγγιση ίσως χαρακτηρίζεται υπέρ το δέον συντηρητική, όμως έχει αποδείξει ότι ξέρει να φέρνει αποτελέσματα. Στον χθεσινό προημιτελικό, πάντως, η κριτική δεν αφορούσε τόσο την αμυντική τακτική, όσο τη μη χρησιμοποίηση του Ζοάο Φέλιξ στο αρχικό σχήμα.

«Παραμένουμε ψύχραιμοι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το ματς δεν πήγε όπως θέλαμε. Ακόμα πιστεύω ότι έχουμε καλή ομάδα, απλώς δεν ήταν η βραδιά μας. Ο κόσμος είναι αναστατωμένος και είναι φυσιολογικό. Θεωρώ όμως ότι είχαμε μια καλή χρονιά, πήραμε την τρίτη θέση στη LaLiga που δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και εξασφαλίσαμε ξανά τη συμμετοχή μας στο Champions League» είπε ο Θερέθο.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook