Πιόλι : «Πιστεύουμε πως θα μείνει στην Μίλαν ο Ιμπραΐμοβιτς»

Στον αστερισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Μίλαν. Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου που ψάχνει απάντηση, είναι αν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «Ροσονέρι» ο Σουηδός φορ. Ο κόουτς της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Πιόλι αισιοδοξεί για την παραμονή του Ζλάταν στην Μίλαν. «Είναι λάθος να αναφερόμαστε στην ηλικία του, […]

Στον αστερισμό του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κινούνται άπαντες στο στρατόπεδο της Μίλαν. Το ερώτημα του ενός εκατομμυρίου που ψάχνει απάντηση, είναι αν θα συνεχίσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στους «Ροσονέρι» ο Σουηδός φορ.

Ο κόουτς της ιταλικής ομάδας, Στέφανο Πιόλι αισιοδοξεί για την παραμονή του Ζλάταν στην Μίλαν.

«Είναι λάθος να αναφερόμαστε στην ηλικία του, είναι 100% επαγγελματίας. Δίδαξε στους νεαρούς παίκτες τη σοβαρότητα και το πως να είσαι ανταγωνιστικός σε κάθε προπόνηση. Εξαγριώνεται σε κάθε λάθος πάσα στην προπόνηση. Είναι ο πρώτος που έφτανε και ο τελευταίος που έφευγε. Αυτός δείχνουν πόσο επαγγελματίας είναι. Ο Ζλάταν έχει μεγάλο σεβασμό σε όλους. Έχει αυξήσει την ανταγωνιστικότητα. Είμαστε όλοι πεπεισμένοι ότι θα συνεχίσει μαζί μας».

Την εφετινή σεζόν, ο… αγέραστος Ζλάταν είχε 20 συμμετοχές, σημειώνοντας 11 γκολ, ενώ μοίρασε και 5 ασίστ.

© Πηγή: to10.gr