Μαρτίνες : «Αν δεν παίξω περισσότερο, θα αποχωρήσω από την Άρσεναλ»

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει παράπονα από τον χρόνο συμμετοχής που πήρε τη φετινή περίοδο και ζήτησε από την Άρσεναλ να παίξει σε πιο πολλά παιχνίδια τη σεζόν που θα ακολουθήσει. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι σκέφτεται την αποχώρηση από την ομάδα του Λονδίνου σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έδειξα στην ομάδα ότι μπορώ να […]

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έχει παράπονα από τον χρόνο συμμετοχής που πήρε τη φετινή περίοδο και ζήτησε από την Άρσεναλ να παίξει σε πιο πολλά παιχνίδια τη σεζόν που θα ακολουθήσει. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι σκέφτεται την αποχώρηση από την ομάδα του Λονδίνου σε περίπτωση που αυτό δεν γίνει.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έδειξα στην ομάδα ότι μπορώ να παίξω για αυτούς και όταν επιστρέψω την επόμενη σεζόν θέλω να παίξω σε περισσότερα παιχνίδια. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μείνω στην Άρσεναλ.

Στόχος μου είναι να παγιώσω τη θέση μου στην Άρσεναλ και να αγωνιστώ στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής ως βασικός τερματοφύλακας. Δεν θα σταματήσω μέχρι να το πετύχω αυτό. Αν δεν παίξω, τότε ξεκάθαρα θα αποχωρήσω».

Ο 27χρονος Αργεντινός τερματοφύλακας έπαιξε ως βασικός στα εννέα τελευταία παιχνίδια των «κανονιέρηδων» λόγω του σοβαρού τραυματισμού του Μπερντ Λένο.

 

© Πηγή: to10.gr