Ιμόμπιλε : Παίκτης της χρονιάς στη Λάτσιο (pic)

Τα «σάρωσε» όλα ο Τσίρο Ιμπόμπιλε. Η φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε με τη Λάτσιο εκτός από το Χρυσό Παπούτσι του έδωσε και το βραβείο του καλύτερου παίκτης της ομάδας τη χρονιά που μας πέρασε. Ο Ιταλός σέντερ φορ ήταν πραγματικά εντυπωσιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σκοράροντας 36 γκολ σε 37 παιχνίδια στην […]

Τα «σάρωσε» όλα ο Τσίρο Ιμπόμπιλε.

Η φοβερή σεζόν που πραγματοποίησε με τη Λάτσιο εκτός από το Χρυσό Παπούτσι του έδωσε και το βραβείο του καλύτερου παίκτης της ομάδας τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Ιταλός σέντερ φορ ήταν πραγματικά εντυπωσιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου σκοράροντας 36 γκολ σε 37 παιχνίδια στην Serie A και δεν είχε… αντίπαλο.

Μπορεί να μην κατάφερε η Λάτσιο να πάει μέχρι τέλους στην «κούρσα» για το πρωτάθλημα, ωστόσο ο 30χρονος επιθετικός θα θυμάται για πάντα αυτή τη σεζόν. Ερωτηματικό ακόμα αποτελεί το επόμενο βήμα του και το αν θα επιχειρήσει να μεταγραφεί σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ από τη Λάτσιο, ωστόσο ένα δίδυμο μαζί με τον Νταβίντ Σίλβα αναμένεται με περίσσιο ενθουσιασμό.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook