Ο Πέδρο είπε αντίο στην Τσέλσι : «Ήταν τιμή μου να παίξω για αυτόν τον σύλλογο»

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, ο Πέδρο αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι. Το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ με τους «μπλε» ολοκληρώθηκε και πλέον αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη. Ο 33χρονος παίκτης με ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, τονίζοντας πως ήταν χαρά και τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται με τη φανέλα […]

Μετά από 5 ολόκληρα χρόνια, ο Πέδρο αποτελεί παρελθόν από την Τσέλσι. Το συμβόλαιο του Ισπανού εξτρέμ με τους «μπλε» ολοκληρώθηκε και πλέον αναζητά την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Ο 33χρονος παίκτης με ένα συγκινητικό μήνυμα, αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, τονίζοντας πως ήταν χαρά και τιμή για τον ίδιο να αγωνίζεται με τη φανέλα των «μπλε».

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Μετά από πέντε υπέροχα χρόνια, το στάδιό μου στην Τσέλσι φτάνει στο τέλος του.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση της ομάδας, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα, και φυσικά τους οπαδούς: Σας ευχαριστώ για την εμπειρία του να είμαι μέλος της μεγάλης οικογένειας σας. Ήμουν πολύ χαρούμενος εδώ, με κάνατε να νιώθω σαν το σπίτι μου.

Ήταν χαρά και τιμή μου να παίξω γι αυτόν τον σύλλογο και να κατακτήσω την Πρέμιερ Λιγκ, το Κύπελλο Αγγλίας και το Europa League, όπως και το να συμμετέχω σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Έκανα τη σωστή επιλογή, παίρνω μαζί μου υπέροχες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Λέω αντίο πολύ ευχαριστημένος με αυτό το στάδιο της καριέρας μου, και είμαι επίσης πολύ ενθουσιασμένος με το επόμενο που θα ξεκινήσει. Ευχαριστώ και καλή τύχη για το μέλλον.

Πάμε μπλε!».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook