Πίρλο : Θέλει τον νέο… Πίρλο και τον Ζανιόλο

Ο Αντρέα Πίρλο είναι πλέον ο νέος προπονητής της Γιουβέντους και φαίνεται να είναι αποφασισμένος να δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Φαίνεται να γνωρίζει καλά τα προβλήματα της Γιουβέντους στον αγωνιστικό χώρο και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τη διοίκηση να φέρει στο Τορίνο τους Αντρεά […]

Ο Αντρέα Πίρλο είναι πλέον ο νέος προπονητής της Γιουβέντους και φαίνεται να είναι αποφασισμένος να δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Φαίνεται να γνωρίζει καλά τα προβλήματα της Γιουβέντους στον αγωνιστικό χώρο και για τον λόγο αυτό ζήτησε από τη διοίκηση να φέρει στο Τορίνο τους Αντρεά Τονάλι και Νικολό Ζανιόλο. Πάντα σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα και ιστοσελίδα «Gazzetta dello Sport».

Ο Αντρέα Τονάλι έχει το παρατσούκλι ο «νέος Πίρλο», λόγω του ότι αναδείχθηκε και αυτός από την Μπρέσια και το στυλ του μοιάζει με αυτό του Ιταλού πρώην «θρύλου» του ποδοσφαίρου. Ο Νικολό Ζανιόλο, πρόκειται για έναν παίκτη που έχει φορέσει ήδη πέντε φορές τη φανέλα της εθνικής του ομάδας με 2 γκολ για την Ιταλία και 12 με αυτή της Ρόμα, σε συνολικά 60 εμφανίσεις.

 

 

 

© Πηγή: to10.gr