Κλοπ : «Μιλούσα με τη γυναίκα μου και έκλαιγα όταν πήραμε το πρωτάθλημα»

Μοναδικές στιγμές έζησε κατακτώντας το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ. «Κάλεσα την οικογένεια μου 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη για να βλέπουν μαζί. Είπα «Οκ, σας αγαπώ» κι έβαλα το τηλέφωνο στο τραπέζι. Είπα, άφησε το κινητό σου ανοιχτό για να βλέπεις τι γίνεται εδώ», αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του. Γεγονότα […]

Μοναδικές στιγμές έζησε κατακτώντας το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ ο Γιούργκεν Κλοπ.

«Κάλεσα την οικογένεια μου 10 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη για να βλέπουν μαζί. Είπα «Οκ, σας αγαπώ» κι έβαλα το τηλέφωνο στο τραπέζι. Είπα, άφησε το κινητό σου ανοιχτό για να βλέπεις τι γίνεται εδώ», αποκάλυψε ο Γερμανός τεχνικός σε δηλώσεις του.

Γεγονότα που τον έκαναν πιο δυνατό, καθώς ήταν κάτι που περίπενε εδώ και τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ανέλαβε τον σύλλογο του Μέρσεισαντ.

Ο πρωταθλητής της Premier League,  συνέχισε λέγοντας: «Μετά ήθελα να μιλήσω με την Ούλα (σ.σ. η γυναίκα του) και δε μπορούσα. Την είχα στο τηλέφωνο αλλά απλά έκλαιγα. Δε ξέρω γιατί συνέβη αυτό. Δεν έχω ιδέα. Ήμουν περήφανος και ήμουν ανήσυχος γι αυτό, αλλά δε μπορούσα να σταματήσω. Δεν είχα ζήσει ποτέ μου μια κατάσταση που δε μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην τιμή που νιώθει που προπονεί τη Λίβερπουλ, εξηγώντας πως: «Το να είσαι προπονητής αυτού του συλλόγου είναι μεγάλη τιμή, το βλέπω σαν καθαρή τύχη, αλλά ήταν κάποια ευθύνη»

© Πηγή: to10.gr