Κριστιάνο: «Να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ»

Την επόμενη σεζόν σκέφτεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Λιόν που σήμαινε και τον αποκλεισμό των Ιταλών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης ο Πορτογάλος επιθετικός έδωσε το δικό του μήνυμα μέσω των social media για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως θα επιστρέψουν πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ αν παρθούν οι καλύτερες αποφάσεις για τη «Μεγάλη Κυρία».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Η σεζόν 2019/20 τελείωσε για μας, πολύ αργότερα από το συνηθισμένο κι όμως νωρίτερα απ’ ότι περιμέναμε. Τώρα είναι ώρα να αναλογιστούμε, ώρα να αναλύσουμε τα πάνω και τα κάτω διότι η κριτική σκέψη είναι ο μόνος τρόπος να βελτιωθούμε.

Ένα τεράστιο κλαμπ όπως η Γιουβέντους πρέπει πάντα να σκέφτεται ως η καλύτερη στον κόσμο, να δουλεύει ως η καλύτερη στον κόσμο, έτσι ώστε να μπορούμε να αποκαλούμαστε μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η κατάκτηση της Serie A για άλλη μια φορά, σε μια δύσκολη χρονιά είναι κάτι που μας κάνει πολύ περήφανους.

Προσωπικά, το να σκοράρω 37 γκολ με τη Γιουβέντους και 11 με την εθνική Πορτογαλίας είναι κάτι που με κάνει να ατενίζω το μέλλον με ανανεωμένη φιλοδοξία και επιθυμία να τα πηγαίνω όλο και καλύτερα κάθε χρόνο. Αλλά οι οπαδοί απαιτούν περισσότερα από μας. Περιμένουν περισσότερα από μας. Και πρέπει να ανταποκριθούμε, πρέπει να συμβαδίσουμε με τις υψηλότερες προβλέψεις. Ας είναι αυτές οι σύντομες διακοπές αυτό που θα μας επιτρέψει να πάρουμε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και πιο ενωμένοι από ποτέ. Τα λέμε σύντομα!»

The 2019/20 season is over for us, much later than usual but yet sooner than we expected. Now it’s time for reflection,…

Δημοσιεύτηκε από Cristiano Ronaldo στις Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook