Η Νόριτς απέρριψε πρόταση της Λίβερπουλ για τον Λιούις

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ που θα αποτελέσει τον αναπληρωματικό του Άντριου Ρόμπερτσον.

Οι «κόκκινοι» έχουν εκδηλώσει εδώ και μέρες το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του  Τζαμάλ Λιούις της Νόριτς. Μάλιστα, χτες (6/8) έγινε και η πρώτη επίσημη κρούση για τον 22χρονο.

Σύμφωνα με τον James Pearce της ιστοσελίδας «Athletic», η ομάδα του λιμανιού κατέθεσε πρόταση ύψους δέκα εκατομμυρίων λιρών (12 εκατομμύρια ευρώ) για τον Βορειοϊρλανδό, αλλά η απάντηση ήρθε άμεσα από τη Νόριτς και ήταν αρνητική.

Τα «καναρίνια» έχουν διαμηνύσει στη Λίβερπουλ ότι θέλουν 20 εκατομμύρια λίρες για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα που τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Championship ενδιαφέρεται για την απόκτηση του νεαρού Γιασέρ Λαρουσί. Ωστόσο, δεν επιθυμεί να συμπεριληφθεί στο deal με τον Λιούις.

Ο αριστερός μπακ της Νόριτς, που πέτυχε ένα γκολ σε 28 εμφανίσεις στην περσινή Premier League, εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για τη Λίβερπουλ, η οποία αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Φυσικά, στη λίστα των Πρωταθλητών Αγγλίας βρίσκεται και ο Κώστας Τσιμίκας του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, αλλά συνεχίζει να απασχολεί τους ανθρώπους της Λίβερπουλ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook