Γκατούζο: «Πρέπει να ανέβουμε στο… Έβερεστ, πλεονέκτημα το άδειο Καμπ Νου»

Η Νάπολι διασταυρώνει σήμερα (8/8) τα ξίφη της με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου, στη ρεβάνς του 1-1.

Όπως τόνισε ο Ιταλός τεχνικός, είναι ένα πλεονέκτημα για την ομάδα του το γεγονός πως δε θα υπάρχουν φίλαθλοι στις εξέδρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ξέρουμε την ποιότητα της Μπαρτσελόνα, πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο ματς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Ο Ινσίνιε προπονήθηκε με την ομάδα, αν είναι στο 100% αύριο, θα παίξει. Τελευταία παίζουμε ένα άθλημα που είναι διαφορετικό από το ποδόσφαιρο. Δίνουμε μάχη αυτή την περίοδο, δεν ξέρω αν η Μπαρτσελόνα ή εμείς έχουμε το προβάδισμα. Οι οπαδοί είναι το ποδόσφαιρο. Το να έρχεσαι σε ένα γήπεδο όπως το Camp Nou και να είναι άδειο, μπορεί να είναι ένα μικρό πλεονέκτημα για εμάς.

Γνωρίζω τον τύπο ποδοσφαίρου που θέλω να παίζει η ομάδα μου. Σαν παίκτης, έκανα σημαντικά πράγματα έχοντας χαρακτηριστικά πολύ διαφορετικά από την ιδέα που έχω για το ποδόσφαιρο σαν προπονητής. Οταν συνηθίζεις να νικάς, θέλεις να νικάς συνέχεια. Αύριο πρέπει να ανέβουμε στο Εβερεστ. Αυτού του είδους τα ματς είναι ευκαιρίες για τους νεαρούς παίκτες, δεν πρέπει να έχουν φόβο, πρέπει να παίζουν. Οταν παίζεις σε τέτοιους αγώνες, πρέπει να σκέφτεσαι την παιδική σου ηλικία, οι παίκτες μου πρέπει να θυμηθούν από που έρχονται για να φτάσουν μέχρι εδώ».

 

© Πηγή: to10.gr