Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προπονητές της χρονιάς στην Αγγλία

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προπονητές της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Premier League. Αυτοί είναι οι Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ), Μπρένταν Ρότζερς (Λέστερ), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι) και Κρις Ουάιλντερ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ). Στη λίστα αυτή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οι Ρότζερς, Λάμπαρντ και Ουάιλντερ πιθανότατα αξίζουν την παρουσία τους εκεί. Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται «Πώς μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ […]

Ανακοινώθηκαν οι τέσσερις υποψήφιοι προπονητές της χρονιάς στο πρωτάθλημα της Premier League.

Αυτοί είναι οι Γιούργκεν Κλοπ (Λίβερπουλ), Μπρένταν Ρότζερς (Λέστερ), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι) και Κρις Ουάιλντερ (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ).

Στη λίστα αυτή δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Οι Ρότζερς, Λάμπαρντ και Ουάιλντερ πιθανότατα αξίζουν την παρουσία τους εκεί. Ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται «Πώς μπορεί ο Γιούργκεν Κλοπ να χάσει αυτό το βραβείο;»

Μάλλον δεν γίνεται! Η Λίβερπουλ τερμάτισε πρώτη με τεράστια διαφορά από όλους τους διώκτες της. Μάζεψε συνολικά 99 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Και κατέκτησε απολύτως δίκαια τον 19ο τίτλο της ιστορίας της στο Νησί. Επίσης, ο Κλοπ αναδείχθηκε φέτος 5 (!) φορές προπονητής του μήνα στην Premier League.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι πολύ δύσκολα ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης θα χάσει το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της σεζόν 2019-20 στην Αγγλία. Έως και απίθανο θα λέγαμε.

Μένει να αποδειχθεί αυτό και στην πράξη…

Αξίζει να σημειωθεί η απουσία του Πεπ Γκουαρντιόλα από τη λίστα. Αν αναλογιστεί κανείς με τι φιλοδοξίες ξεκίνησε η Μάντσεστερ Σίτι και πού τερμάτισε, μάλλον έχει μια βάση αυτό.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook