Σαλάχ: «Πάντα ήθελα να κατακτήσω την Premier League και το Champions League»

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια στην Premier League και ήταν από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες των «κόκκινων», πετυχαίνοντας 19 γκολ και 10 ασίστ.

Ο 28χρονος έδωσε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ, δηλώνοντας πως ήθελε πάντα να κατακτήσει την Premier League και το Champions League και αισθάνεται περήφανος που το κατάφερε μέσα σε έναν χρόνο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαλάχ:

«Πάντα ο κόσμος με ρωτούσε αν προτιμάω την Premier League ή το Champions League. Εγώ έλεγα πάντα ότι προτιμώ και τα δύο. Η αίσθηση μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι απίστευτη. Από τότε που ήρθα στην ομάδα έλεγα πως θέλω να κερδίσω την Premier League με τη Λίβερπουλ.

Αυτό που βλέπουμε από τους οπαδούς μας και τον κόσμο εδώ είναι απίστευτο. Είμαι πραγματικά χαρούμενος και το απολαμβάνω».Είναι σπουδαίο να κερδίζεις το Champions League γιατί είναι το Champions League. Τι επίτευγμα ήταν για την ομάδα.

Χάσαμε την Premier League για έναν βαθμό το 2019 και αυτό ήταν κάπως απογοητευτικό, αλλά είδατε πόσους βαθμούς πήραμε και πως παίξαμε. Ήμασταν περήφανοι για τους εαυτούς μας. Ήταν όμως κάπως απογοητευτικό γιατί στο τέλος το χάσαμε. Το καλό όμως είναι ότι επιστρέψαμε και το πήραμε»

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook