Η Ουντινέζε θέλει 40 εκατομμύρια για τον Ντε Πολ

Ο μέσος της Ουντινέζε, Ροντρίγκο Ντε Πολ, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ιταλικών ομάδων. Οι «φριουλάνι» δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, θέτοντας ως τιμή παραχώρησης τα 40 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με την ιταλική «Tuttosport», Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Ίντερ φέρεται να έχουν προσεγγίσει την Ουντινέζε για την απόκτηση του Αργεντινού. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, […]

Ο μέσος της Ουντινέζε, Ροντρίγκο Ντε Πολ, έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ιταλικών ομάδων. Οι «φριουλάνι» δεν είναι αρνητικοί στην παραχώρησή του, θέτοντας ως τιμή παραχώρησης τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με την ιταλική «Tuttosport», Γιουβέντους, Μίλαν, Νάπολι και Ίντερ φέρεται να έχουν προσεγγίσει την Ουντινέζε για την απόκτηση του Αργεντινού.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Τζανπάολο Πότσο, δεν παρουσιάζεται αρνητικός στην παραχώρηση του 26χρονου, ωστόσο φαίνεται να έχει θέσει ως τιμή αγοράς τα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Η Ουντινέζε απέκτησε τον Ντε Πολ μόλις για 3 εκατομμύρια ευρώ από τη Βαλένθια τον Ιούλιο του 2016, και έκτοτε μετράει 25 γκολ σε 145 συμμετοχές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, πέτυχε επτά γκολ και έξι ασίστ.

© Πηγή: to10.gr