Λίβερπουλ : Προηγείται για την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα

Η Λίβερπουλ φαίνεται να προηγείται στην… κούρσα απόκτησης του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου.

 

Ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα φαίνεται πως θα εξελιχθεί σε… σίριαλ για φέτος. Ο 29χρονος μπορεί να έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους Βαυαρούς, αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, δήλωσε πως ο Ισπανός δεν πρόκειται να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Μέχρι πρότινος, η Παρί Σεν Ζερμέν έμοιαζε να είναι το φαβορί για την απόκτηση του Αλκάνταρα, όμως. σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής «Mundo Deportivo» η Λίβερπουλ φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο για να εντάξει στο ρόστερ της τον Ισπανό μέσο.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται σε αντίθεση με όσα δήλωσε ο Γιούργεκν Κλοπ προ ολίγων ημερών, δηλαδή ότι η ομάδα δεν μπορεί να ξοδέψει εκατομμύρια για μεταγραφές, αν δεν ξέρει πόσα διαθέτει λόγω της πανδημίας.

Δεν έχει καταφτάσει κάποια επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή στα γραφεία των Γερμανών, αλλά η ομάδα του Χάνσι Φλικ θέλει να βρεθεί άμεσα μια λύση στο θέμα μεταγραφής του, ώστε να προχωρήσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook