Ρόμα: Δεν παίζει στο Europa League ο Σμόλινγκ

Η Ρόμα κοντράρεται με την Σεβίλη για το Europa League και εφόσον προκριθεί, θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό (εάν περάσει το εμπόδιο της Γουλβς).

Ωστόσο, θα έχει μία σημαντική απώλεια στην άμυνα. Αυτή είναι του Κρις Σμόλινγκ, ο οποίος επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου και ανήκει, μετά την λήξη του δανεισμού του.

Ο ιταλικός σύλλογος βρισκόταν σε συνεχή διαπραγματεύσεις τις τελευταίες ημέρες, ώστε να αποκτήσει με κανονική μεταγραφή τον έμπειρο στόπερ. Ωστόσο, η οψιόν αγοράς, η οποία κυμαίνεται στις 18 εκ. λίρες, δεν μπορούσε να καλυφθεί από τους Ρωμαίους. Τελικά, και η τελευταία πρόταση που κατατέθηκε, δεν άρεσε στους «κόκκινους διαβόλους», με αποτέλεσμα ο παίκτης να παραμείνει στην Αγγλία.

Όπως είναι λογικό, ο 30χρονος άσος δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι του Europa League και οι δύο ομάδες θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, μετά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Με την φανέλα των «τζιολαρόσι», ο Σμόλινγκ, μέτρησε 37 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και δύο ασίστ.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook