Ανελκά για Λίβερπουλ: «Έφυγα τόσο νωρίς για οικονομικούς λόγους»

Ο Νικολά Ανελκά άλλαξε συνολικά 12 ομάδες στην καριέρα του επτά διαφορετικές χώρες.

Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε 208 τέρματα σε 661 συμμετοχές στην τεράστια καριέρα του, με τον ίδιο, να παίρνει θέση για το θέμα της Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος παλαίμαχος μίλησε στο «Liverpool Echo» για την περίοδο που βρισκόταν στην Λίβερπουλ αλλά και τους λόγους της αποχώρησης. Παρότι ήταν 23 ετών και έδειχνε ότι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ καλό φορ, εν τέλει οι «κόκκινοι» δεν τον κράτησαν, με τον ίδιο να εξηγεί το γιατί.

Αναλυτικά, ανέφερε:

«Το ότι δεν παρέμεινα με μεταγραφή στη Λίβερπουλ είναι από τα πράγματα που έχω μετανιώσει όσο τίποτε άλλο. Τα πάντα ήταν τέλεια. Αγαπούσα τα πάντα σε αυτόν τον σύλλογο. Είχα μια υπέροχη σχέση με τους οπαδούς. Τους αγαπούσα και νομίζω πως ήταν αμοιβαίο.»

«Κοιτώντας πίσω στο χρόνο, είμαι πολύ περήφανος που φόρεσα τη φανέλα αυτής της θρυλικής ομάδας, που έζησα αυτό το στάδιο και αυτούς τους απίστευτους οπαδούς. . Το γιατί δεν έμεινα είναι απλό. Δεν συνέβη γιατί ο Ζεράρδ Όυγιέ ήθελε να πληρώσει μικρότερο μισθό. Το δέχομαι», πρόσθεσε. Μέσα σε έξι μήνες, κατάφερε να παίξει σε 22 αγώνες και να βρει πέντε φορές δίχτυα.

 

© Πηγή: to10.gr