Οριστικό: Παραμένουν μέχρι το τέλος της σεζόν 2020/21 οι πέντε αλλαγές

Στην καθιέρωση των πέντε αλλαγών μέχρι και το τέλος της επόμενης σεζόν, προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο Διεθνούς Ποδοσφαίρου.

Στην αλλαγή του κανονισμού για τον μέγιστο αριθμό αλλαγών σε έναν αγώνα προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο Διεθνούς Ποδοσφαίρου ή αλλιώς IFAB. Όπως ανακοινώθηκε από την Αρμόδια Επιτροπή των κανονισμών του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου, οι ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιούν μέχρι και το τέλος της σεζόν 2020/21 από πέντε αλλαγές, καθιερώνοντας τον κανονισμό που έχει μπει από την επανέναρξη των πρωταθλημάτων.

Με την αλλαγή αυτή οι ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να προσθέτουν περισσότερη φρεσκάδα, «καταπολεμώντας» έτσι την υπερφόρτωση που έχουν και θα έχουν οι ποδοσφαιριστές λόγω του πιεσμένου προγράμματος που έχει προκαλέσει η διακοπή λόγω του κορωνοϊού.

Ο κανονισμός δεν τους άφησε όλους χαρούμενους ωστόσο με τον Γκάρι Νέβιλ να εκφράζει την δυσαρέσκεια του, ενώ ο Τζέιμι Κάραχερ ζήτησε από την Premier League να μην εφαρμοστεί ο νόμος και να επαναφέρουν τις τρεις αλλαγές.

 

© Πηγή: to10.gr