Tσέλσι – Νόριτς 1-0

Την γκέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Σαουθάμπτον εκμεταλλεύτηκε η Τσέλσι.

Η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ αν και ζορίστηκε με την υποβιβασμένη Νόριτς, κατάφερε να νικήσει με 1-0 και να κάνει σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 3η θέσης. Πλέον, οι Μπλε έχουν να δώσουν στις δυο τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος ματς-φωτιά, καθώς έχουν να αγωνιστούν με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, ενώ τελευταία αγωνιστική υποδέχονται στο Στάμφορντ Μπριτζ, την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16 του Europa League, Γουλβς.

Η Τσέλσι απείλησε για πρώτη φορά στο πρώτο μέρος στο 27ο λεπτο, με το σουτ του Αλόνσο να περνάει δίπλα από την εστία του Κρουλ, ενώ στο 36΄ ο Πούλισιτς σημάδεψε το δοκάρι του Ολλανδού τερματοφύλακα. Ωστόσο, την λύση για την ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ την έδωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Όλιβιε Ζιρού. Ωραία ενέργεια του Πούλισιτς από αριστερά, με τον Αμερικανό μέσο να βγάζει την σέντρα και τον Γάλλο επιθετικό με κεφαλιά να κάνει το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, οι Μπλε είχαν τον έλεγχο του ρυθμού, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα, ωστόσο οι ενέργειες των Πούλισιτς Αλόνσο και Γουίλιαν σταμάτησαν στον Κρουλ.

Έτσι, η ομάδα του Φράνκ Λάμπαρντ επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Σέφιλντ και κρατάει πλέον στα χέρια της την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο (80’ Τζέιμς), Ζουμά, Ρίντιγκερ, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Λόφτους Τσικ (67’ Μπάρκλεϊ), Πούλισικ (80’ Χάντσον Οντόι), Γουίλιαν, Ζιρού (85’ Έιμπραχαμ)

Νόριτς: Κρουλ, Κλόζε, Άαρονς, Λιούις, Γκόντφρεϊ, Τετέι (78’ Ιντά), Ρουπ (89’ Μάρτιν), ΜακΛίν, Ερνάντες (78’ Στίπερμαν), Κάντγουελ (71’ Μπουενδιά), Ντρμιτς (78’ Πούκι)

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook