Προτάθηκε σε Άρσεναλ και Νιουκάστλ ο Κουτίνιο

Αμφίρροπο παραμένει το μέλλον του Φελίπε Κουτίνιο, του οποίου τελειώνει ο δανεισμός του στην Μπάγερν μετά το τέλος του Champions League, με τους Βαυαρούς να έχουν κάνει γνωστό πως δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν την ρήτρα συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να βρουν τρόπο να «ξεφορτωθούν» τον Βραζιλιάνο άσο, έχοντας ενημερώσει τους εκπροσώπους του […]

Αμφίρροπο παραμένει το μέλλον του Φελίπε Κουτίνιο, του οποίου τελειώνει ο δανεισμός του στην Μπάγερν μετά το τέλος του Champions League, με τους Βαυαρούς να έχουν κάνει γνωστό πως δεν πρόκειται να ενεργοποιήσουν την ρήτρα συμφωνίας με την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» προσπαθούν να βρουν τρόπο να «ξεφορτωθούν» τον Βραζιλιάνο άσο, έχοντας ενημερώσει τους εκπροσώπους του να βρουν την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ο 28χρονος επιθυμεί την επιστροφή του στην Premier League και στο «Νησί» όπου έφτιαξε το όνομα του και πήρε την μεγάλη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα… ασχέτως εάν τελικά δεν πήγε όπως θα ήθελε. Άρσεναλ και Νιουκάστλ είναι οι δύο ομάδες που ενδιαφέρονται και ενδιαφέρουν τον ποδοσφαιριστή, έχοντας περιθώριο απάντησης μέχρι τα μέσα Αυγούστου.

Ο Κουτίνιο είχε μετακομίσει από την Λίβερπουλ στη Βαρκελώνη τον χειμώνα του 2018, όταν οι Καταλανοί δαπάνησαν 140 (+20 μπόνους) για την απόκτηση του, η οποία μέχρι και σήμερα παραμένει η πιο ακριβή στην ιστορία του συλλόγου.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook