Λάμπαρντ: «Λίγοι μας πίστευαν στην αρχή της χρονιάς»

Η Τσέλσι έφυγε από το Σέφιλντ το απόγευμα του Σαββάτου (11/7), έχοντας δεχθεί μία από τις μεγαλύτερες ήττες της την τρέχουσα σεζόν (3-0).

Παρόλα αυτά, ο προπονητής των «Μπλε» Φρανκ Λάμπαρντ είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα καταφέρει εν τέλει να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

Η Τσέλσι βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 60 βαθμούς και νιώθει τις «ανάσες» των Λέστερ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχουν 59.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγλος τεχνικός:

«Έμαθα πολλά, μέσα από αυτή την ήττα, από τη Σέφιλντ, για τους παίκτες. Συνήθως μαθαίνουμε περισσότερα σε δύσκολες στιγμές και δύσκολους αγώνες. Εναπόκειται σε εμένα να το επεξεργαστώ και να το διαχειριστώ καθώς προχωράμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η συλλογική προσπάθεια και όχι να κλαίμε όλες τις ημέρες. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση, όπου οι αγώνες διεξάγονται σε μικρά χρονικά διαστήματα. Ξέρουμε πού είμαστε. Έχουμε την ευκαιρία να αγωνιστούμε για την τετράδα, κάτι που λίγοι άνθρωποι περίμεναν από εμάς στην αρχή της σεζόν. Στην αρχή της χρονιάς, μας έλεγαν ότι θα δεχθούμε πολλά χτυπήματα. Αλλά απέχουμε ακόμη, από το να πετύχουμε τον στόχο μας».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook