Μουρίνιο: «Το Europa League είναι σαν τη Formula 2»

Η Τότεναμ πήρε το ντέρμπι με την Άρσεναλ και έμεινε… ζωντανή στην μάχη για την έξοδο στο Europa League της επόμενης περιόδου.

Ο κόουτς της ομάδας, Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για την προσπάθεια των «Πετεινών», χωρίς όμως να δείξει ιδιαίτερα «ψημένος» από την προοπτική του Europa League. Μάλιστα, παρομοίασε την διοργάνωση με την Formula 2.

«Το Europa League δεν είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Είναι, όμως, η δεύτερη. Βέβαια, αν ρωτήσετε τον Lewis Hamilton αν θα ήθελε να κατακτήσει τη Formula 2 ή όπως λέγεται, δεν νομίζω πως θα ήταν σπουδαία επιτυχία για εκείνον. Παρ’ όλα αυτά, είναι μία διοργάνωση και προτιμώ να αγωνίζομαι στο Europa League αντί για πουθενά.

Νομίζω πως είναι ένας τίτλος που θα ήθελε να πάρει η Τότεναμ. Φυσικά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν μία ομάδα που ανήκει στο Champions League, αλλά παίξαμε στο Europa League και το κατακτήσαμε. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να παίξουμε στο Europa League την επόμενη σεζόν και θα παλέψουμε μέχρι τέλους», ήταν το σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook