Φόντεν: «Ο τρόπος παιχνιδιού του Νταβίντ Σίλβα με έχει βοηθήσει απίστευτα, είναι το είδωλό μου»

Ο Φιλ Φόντεν είναι μία από τις «αποκαλύψεις» της Μάντσεστερ Σίτι και ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσει το μέλλον του συλλόγου.

Ήδη, μετράει 32 συμμετοχές παρά τις πολλές επιλογές στην θέση του.

Ο 20χρονος έχει σκοράρει επτά φορές και έχει μοιράσει εννιά ασίστ, ωστόσο, το γεγονός ότι μπορεί να αγωνιστεί παντού, βοηθάει στην χρησιμοποίηση του.

Ο Άγγλος μέσος μίλησε στο «Skysports» και είπε: «Μεγαλώνοντας προσπάθησα να πάρω όσα περισσότερα μπορούσα από τον Νταβίντ Σίλβα και να τα προσθέσω στο παιχνίδι μου. Δεν θέλω να τον αντιγράψω αλλά να μάθω από τα προτερήματά του, τον τρόπο που κινείται στον ελεύθερο χώρο και τις επαφές του με την μπάλα. Πιστεύω πως το παιχνίδι του με έχει βοηθήσει απίστευτα. Ο προπονητής μου έχει πει πως θέλει να με αξιοποιεί κοντά στην αντίπαλη περιοχή. Μου αρέσει να παίζω οπουδήποτε, είναι καλό να αγωνίζεσαι σε διαφορετικές θέσεις. Θέλω να είμαι ευέλικτος στις θέσεις που αγωνίζομαι».

Στην συνέχεια, πρόσθεσε με το τι κάνει στον ελεύθερό του χρόνο, αναφέροντας: «Είναι πολύ χαλαρωτικό το ψάρεμα. Βοηθάει στην ξεκούραση των ποδιών αλλά και στην ηρεμία του μυαλού. Είναι μια δραστηριότητα που απολαμβάνω στον ελεύθερό μου χρόνο».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook