Ο διάσημος μάνατζερ του Ντουρμάζ πίσω από το προξενιό Ομάρ – Γαλατά

Το όνομα του Ομάρ Ελαμπντελαουί παραμένει σε περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ των τούρκικων ιστοσελίδων, με τους δημοσιογράφους της γειτονικής χώρας μάλιστα να θεωρούν πιθανή τη μεταγραφή του Νορβηγού στην «Τσιμπόμ».

Το απόγευμα του Σαββάτου, η ιστοσελίδα «gsgazete.com», που ασχολείται με τα θέματα της Γαλατάσαραϊ, αναφέρθηκε στον αμυντικό του Ολυμπιακού και στις συζητήσεις που φέρεται να έχει με την τούρκικη ομάδα.

Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα οι Τούρκοι αναφέρονται και στον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το φλερτ Ομάρ – Γαλατάσαραϊ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, πίσω από το… προξενιό φέρεται να βρίσκεται ο μάνατζερ του Ντουρμάζ και ένας από τους θρύλους του σουηδικού ποδοσφαίρου, Μαρτίν Νταλίν. «Ο Ομάρ προτάθηκε στη Γαλατάσαραϊ από τον μάνατζερ του Ντουρμάζ, Νταλίν. Ο Σουηδός ατζέντης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Νορβηγό μπακ, που είχε συνυπάρξει με τον Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό», αναφέρει το «gsgazete.com».

Οι Τούρκοι κάνουν ειδική μνεία στην εμπειρία που έχει ο Ομάρ από μεγάλα παιχνίδια, αλλά και στο γεγονός ότι είναι αρχηγός στην εθνική ομάδα της Νορβηγίας. «Είναι ένας από τους κορυφαίους Νορβηγούς και μάλιστα στην εθνική ομάδα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όπως όλα δείχνουν ο Ομάρ θα υπογράψει στην Γαλατασαραϊ, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρει την πρόταση που περίμενε από την Πρέμιερ Λιγκ», προσθέτουν οι Τούρκοι.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ομάρ είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Χαλ, το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-2017, όταν προπονητής στην βρετανική ομάδα ήταν ο Μάρκο Σίλβα. Με τη φανέλα της Χαλ έπαιξε σε 9 παιχνίδια και στη συνέχεια επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Οι Τούρκοι, τονίζουν ότι ο Νορβηγός μπακ είχε ως προτεραιότητά του την μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά δεν έχει λάβει ακόμα την πρόταση που περίμενε από κάποιο βρετανικό σύλλογο.

Ο Ελαμπντελαουί τη φετινή σεζόν αποτελεί έναν από τους παίκτες – κλειδιά του Πέδρο Μαρτίνς. Ο 28χρονος έχει αγωνιστεί σε 45 παιχνίδια, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Συνολικά, με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει 168 συμμετοχές με 11 γκολ και 16 ασίστ. Ο Ομάρ είναι διεθνής από το 2013, έχοντας αγωνιστεί σε 44 παιχνίδια με το εθνόσημο.

Δείτε βίντεο με γκολ του Μαρτίν Νταλίν, όταν αγωνιζόταν στην Μπορούσια Γκλάντμπαχ:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook