Τραορέ : Δίνει τρεις ποδοσφαιριστές η Γιουβέντους

Ο Αντάμα Τραορέ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και αρκετές ομάδες μιλάνε με την Γουλβς για τον αποκτήσουν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν θα τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, ωστόσο η Γιουβέντους κινείται με μία δελεαστική πρόταση. Συγκεκριμένα, η τακτική του ιταλικού συλλόγου, να κινείται με ανταλλαγές, φαίνεται […]

Ο Αντάμα Τραορέ αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου και αρκετές ομάδες μιλάνε με την Γουλβς για τον αποκτήσουν. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν θα τον παραχωρήσει τόσο εύκολα, ωστόσο η Γιουβέντους κινείται με μία δελεαστική πρόταση.

Συγκεκριμένα, η τακτική του ιταλικού συλλόγου, να κινείται με ανταλλαγές, φαίνεται θα συνεχιστεί με την περίπτωση του Τραορέ. Μετά την «τράμπα» του Πιάνιτς με τον Αρτούρ και την περίπτωση του Ράμσεϊ με τον Ζορζίνιο, μία νέα πρόταση δείχνει να ετοιμάζεται από την Γιούβε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν ιταλικά ΜΜΕ, η Γιουβέντους είναι διατεθειμένη να δώσει τρεις ποδοσφαιριστές για να τον κάνει δικό της. Οι παίκτες που είναι στην λίστα προς αποχώρηση, είναι οι Ματίας Περίν, Ντάνιελ Ρουγκάνι και Κρίστιαν Ρομέρο. Φέτος, ο 24χρονος μπακ-χαφ μετράει 48 συμμετοχές με τους «λύκους» και έξι τέρματα ενώ έχει μοιράσει 12 ασίστ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook