Τσέλσι : Τρεις έως τέσσερις μήνες εκτός ο Γκίλμουρ

Πλήγμα για την Τσέλσι και τον Φρανκ Λάμπαρντ οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μπίλι Γκίλμουρ για τους επόμενους 3-4 μήνες, όπως ανακοίνωσε στην τελευταία συνέντευξη τύπου ο προπονητής των «μπλε». «Ο Γκίλμουρ πραγματοποίησε την επέμβαση σήμερα το πρωί και θα μείνει εκτός για ένα διάστημα 3-4 μηνών. Είμαστε απογοητευμένοι όπως και ο ίδιος […]

Πλήγμα για την Τσέλσι και τον Φρανκ Λάμπαρντ οι οποίοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Μπίλι Γκίλμουρ για τους επόμενους 3-4 μήνες, όπως ανακοίνωσε στην τελευταία συνέντευξη τύπου ο προπονητής των «μπλε».

«Ο Γκίλμουρ πραγματοποίησε την επέμβαση σήμερα το πρωί και θα μείνει εκτός για ένα διάστημα 3-4 μηνών. Είμαστε απογοητευμένοι όπως και ο ίδιος ο Μπίλι αλλά ξέρουμε πως θα επιστρέψει δυνατότερος από αυτή τη δοκιμασία» ανέφερε ο Λάμπαρντ.

Για τον Γκίλμουρ η φετινή σεζόν μόνο θετικά έχει να του αφήσει, έχοντας πραγματοποιήσει 11 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Τσέλσι, με αποκορύφωμα τον αγώνα εναντίον της Λίβερπουλ για τους 16 του FA Cup, όταν αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του παιχνιδιού.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook