Γιουβέντους : Πάει για νέα ανταλλαγή Ράμσεϊ-Ζορζίνιο

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες, την ανταλλαγή του Μιράλεμ Πιάνιτς με τον Αρτούρ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δείχνει να μην μένει εκεί. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Άαρον Ράμσεϊ δεν βρίσκει τον χρόνο που θέλει στο Τορίνο και η Τσέλσι φαίνεται να του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στο Νησί. Ωστόσο, στην Αγγλία, κάνουν λόγο για […]

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε πριν λίγες μέρες, την ανταλλαγή του Μιράλεμ Πιάνιτς με τον Αρτούρ της Μπαρτσελόνα, ωστόσο δείχνει να μην μένει εκεί. Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, ο Άαρον Ράμσεϊ δεν βρίσκει τον χρόνο που θέλει στο Τορίνο και η Τσέλσι φαίνεται να του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στο Νησί.

Ωστόσο, στην Αγγλία, κάνουν λόγο για ανταλλαγή μεταξύ του Ουαλού χαφ και του Ζορζίνιο των «μπλε». Η οικονομική ζημιά του έκανε η πανδημία, έχει φέρει ξανά στην επιφάνεια τις ανταλλαγές. Η Γιουβέντους, μάλιστα, πάει το κάνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Ράμσεϊ αποκτήθηκε ως ελεύθερος μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην Άρσεναλ. Όμως, δεν πήρε τον χρόνο που επιζητούσε, με αποτέλεσμα να θέλει να φύγει. Συγκεκριμένα, κατέγραψε 29 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και μία ασίστ. Από την άλλη, ο Ζορζίνιο, έκανε μία γεμάτη χρονιά, στην Πρέμιερ Λιγκ, με 38 αγώνες και εφτά γκολ, όμως οι «μπλε» δεν ήταν αρνητικοί σε μία τέτοια συμφωνία.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook