Μπαρτομέου: «Μετά τη διακοπή το VAR πηγαίνει συνέχεια υπέρ μιας ομάδας»

Στο Μαδριγάλ η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα νικώντας εύκολα τη Βιγιαρεάλ με 4-1 αλλά ψάχνει ένα θαύμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αφού η Ρεάλ βρίσκεται τέσσερις βαθμούς μπροστά και μένουν μόλις τέσσερις αγωνιστικές.

Βέβαια οι Καταλανοί έχουν πολλά παράπονα από την αντιμετώπιση που τυγχάνουν από τη διαιτησία και το VAR και την προστασία που αντίθετα φαίνεται να απολαμβάνει η Ρεάλ, κυρίως μετά τη διακοπή, με τον πρόεδρο του συλλόγου Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, να μην κρύβει τον εκνευρισμό του.

«Είδα το παιχνίδι στο Μπιλμπάο. Μία ακόμα νίκη για τη Ρεάλ. Το μήνυμα μας, που μου αφήνει άσχημη γεύση είναι ότι το VAR δε δίνει το ίδιο βάρος και σε εμάς. Δεν είναι δίκαιο. Μετά τη διακοπή, έχει επηρεάσει αποτελέσματα και πάντα, πηγαίνει υπέρ μιας ομάδας! Το VAR πρέπει να βοηθάει το διαιτητή, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες βλέπουμε πολλές εικόνες που δεν είναι δίκαιο» ανέφερε σε δηλώσεις του.

Για το μέλλον του Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σχολίασε: «Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες φήμες, αλλά είναι εντελώς ψευδείς. Ο Σετιέν έχει τη στήριξη μας. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και στη συνέχεια, έχουμε το Champions League. Σήμερα, είδαμε τη δυναμική της Μπαρτσελόνα. Παίζοντας με αυτόν τον τρόπο δείχνουμε ότι έτσι παίζουν οι πρωταθλητές».

Για τον Μέσι και το θέμα με το συμβόλαιό του: «Δε θα μπω σε πολλές λεπτομέρειες, αλλά ο Μέσι έχει πει ότι θα τελειώσει την καριέρα του στη Μπαρττσελόνα. Είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας. Υπάρχουν διαπραγματεύσεις με πολλούς παίκτες, αλλά ο Μέσι έχει εξηγήσει ότι θέλει να συνεχίσει».

 

© Πηγή: to10.gr