Μπάγερν Μονάχου: Ο Ρουμενίνγκε επιβεβαίωσε για Αλκάνταρα

Φεύγει από τη Γερμανία, για να βρει έναν Γερμανό στην Αγγλία… Όχι, δεν είναι ανέκδοτο αλλά η επιλογή του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν Μονάχου και θα πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ. Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, μιλώντας στη Bild: «Είναι […]

Φεύγει από τη Γερμανία, για να βρει έναν Γερμανό στην Αγγλία… Όχι, δεν είναι ανέκδοτο αλλά η επιλογή του Τιάγκο Αλκάνταρα. Ο Ισπανός μέσος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Μπάγερν Μονάχου και θα πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ.

Την εξέλιξη επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, μιλώντας στη Bild: «Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εντός και εκτός γηπέδου. Διαπραγματευτήκαμε σοβαρά μαζί του και του εγγυηθήκαμε όλες τις επιθυμίες του. Αλλά φαίνεται ότι θέλει μία νέα πρόκληση».

Ο Ρουμενίνγκε εξήγησε ότι θα συναινέσει στην πώληση του Αλκάνταρα, προκειμένου να αποκομίσει κέρδος και να μην τον χάσει τσάμπα το καλοκαίρι του 2021. Γερμανική αντίδραση από τον Γερμανό παράγοντα των Βαυαρών.

© Πηγή: to10.gr