Ίντερ και Άρσεναλ εξετάζουν την περίπτωση Γκριεζμάν

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια κρίση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Την κρίση πυροδοτούν οι κακές σχέσεις του Γάλλου με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα», Κίκε Σετιέν. Στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο 61χρονος προπονητής πέρασε τον Γκριεζμάν ως αλλαγή στο 90′, […]

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια κρίση ανάμεσα στις δύο πλευρές. Την κρίση πυροδοτούν οι κακές σχέσεις του Γάλλου με τον προπονητή των «μπλαουγκράνα», Κίκε Σετιέν.

Στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο 61χρονος προπονητής πέρασε τον Γκριεζμάν ως αλλαγή στο 90′, ενώ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Θα μιλήσω μαζί του. Δεν θα πω συγνώμη για τις αποφάσεις μου. Καταλαβαίνω ότι ίσως νιώθει άσχημα και εγώ νιώθω άσχημα γι’ αυτόν, μιας και είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επαγγελματίας».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Le Parisien», η οικογένεια του 29χρονου ζήτησε συνάντηση με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα προκειμένου να δουν τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του στην ομάδα. Ο επιθετικός των Καταλανών δεν επιθυμεί προς το παρόν την αποχώρησή του, αλλά θα εξετάσει σοβαρά αυτό το ενδεχόμενο αν συνεχιστεί ο παραγκωνισμός του από τον προπονητή του.

Αντίστοιχα, η αγγλική «Express» υποστηρίζει ότι σε αυτήν την περίπτωση η Ίντερ θα κινηθεί για την απόκτησή του δίνοντας ως αντάλλαγμα τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ. Επίσης, στη γωνία περιμένει και η Άρσεναλ η οποία θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με την προσθήκη του Γάλλου.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook