Νάπολι: Κλείνει δύο παίκτες από τη Λιλ

Η εφετινή σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανθρώπους της Νάπολι να προετοιμάζονται πυρετωδώς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλιας, οι «Παρτενοπέι» εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή  τους έξοδο, μέσω του Europa League και όπως φαίνεται, αναμένεται να… ρίξουν πολλά λεφτά στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο. Οι «παρτενοπέι» είναι πολύ κοντά […]

Η εφετινή σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τους ανθρώπους της Νάπολι να προετοιμάζονται πυρετωδώς και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλιας, οι «Παρτενοπέι» εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή  τους έξοδο, μέσω του Europa League και όπως φαίνεται, αναμένεται να… ρίξουν πολλά λεφτά στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Οι «παρτενοπέι» είναι πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών από τη Λιλ και συγκεκριμένα στους Βίκτορ Οσιμέν και Γκάμπριελ, με το συνολικό deal να φτάνει στα 105 εκατ. ευρώ!

Όπως αναφέρει το «le10sport», Νάπολι και Λιλ είχαν δώσει τα χέρια για τον 22χρονο Βραζιλιάνο και το μόνο που απέμενε, ήταν η απάντηση του 21χρονου επιθετικού. Ο Αφρικανός παίκτης είπε το «ναι» και αναμένεται να μετακομίσει στον ιταλικό νότο για την ομάδα του Γκατούζο.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook