Αρσεναλ-Νόριτς 4-0

Tον καλό της ευατό της φαίνεται να βρίσκει η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε της Νόριτς με 4-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Κανονιέρηδες ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα και πλέον η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει να δίνει την μάχη της για έξοδο στην Ευρώπη και στο Europa League. Το χορό των τερμάτων άνοιξε […]

Tον καλό της ευατό της φαίνεται να βρίσκει η Άρσεναλ, η οποία επικράτησε της Νόριτς με 4-0. Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Κανονιέρηδες ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος σημείωσε δυο τέρματα και πλέον η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα συνεχίζει να δίνει την μάχη της για έξοδο στην Ευρώπη και στο Europa League.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε ο Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κρουλ και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 1-0. Και στο 38ο λεπτό, ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τζάκα με πλασέ στην κίνηση από το πέναλτι, έγραψε το 2-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημίχρονου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λονδίνου δεν κατέβασε ρυθμούς και πάλι με τον Γκαμπονέζο βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-0. Στο 81ο λεπτό ο Σέντρικ Σοάρες με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς και στο 85’ το πλασέ του Γουιλοκ έξυσε τα δοκάρια της Νόριτς.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Μαρτίνεθ, Τίρνεϊ, Λουίζ, Μουστάφι (46’ Χόλντινγκ), Μπεγερίν (76’ Σέντρικ Σοάρες), Κολάσινατς, Τζάκα, Θεμπάγιος, Νέλσον (58’Γουΐλοκ), Ομπαμεγιάνγκ (82’ Πεπέ), Λακαζέτ (76’ Ενκέτια)

ΝΟΡΙΤΣ: Κρουλ, Γκόντφρεϊ, Τετέι, Άαρονς, Λιούις, Ρουπ (75’ Στίπερμαν), ΜακΛίν, Τρίμπουλ (46’ Ντρμιτς), Μπουενδιά (46’ Ερνάντεθ), Κάντγουελ (75’ Βράντσιτς), Πούκι (46’ Ίντα)

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook