Τσέλσι: ‘Ετοιμος ο Καντέ για την επανέναρξη

Ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος πήρε άδεια, τον περασμένο μήνα, από τον Φρανκ Λάμπαρντ να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις στο σπίτι του, καθώς ανησυχούσε ότι μπορεί να προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αν γυμναζόταν στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο Γάλλος διεθνής μέσος […]

Ο Ενγκολό Καντέ, ο οποίος πήρε άδεια, τον περασμένο μήνα, από τον Φρανκ Λάμπαρντ να συνεχίσει τις ατομικές προπονήσεις στο σπίτι του, καθώς ανησυχούσε ότι μπορεί να προσβληθεί από τον κορωνοϊό, αν γυμναζόταν στο προπονητικό κέντρο της Τσέλσι, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Γάλλος διεθνής μέσος έδωσε κανονικά το «παρών» στις 19/5, ημέρα κατά την οποία ξεκίνησαν οι ατομικές προπονήσεις των παικτών της Premier League στις εγκαταστάσεις των ομάδων, κι αφού πρώτα είχε υποβληθεί σε τεστ, που ήταν αρνητικό. Στη συνέχεια, όμως, εκδήλωσε ανησυχία για την υγεία του και η Τσέλσι, με τη σύμφωνη γνώμη του προπονητή, τού έδωσε άδεια να προπονείται μόνος του.

Τώρα, σύμφωνα με την εφημερίδα «TIMES», ο 28χρονος μέσος αποφάσισε να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Φρανκ Λάμπαρντ εν όψει της επανέναρξης της premier league, η οποία έχει οριστεί για τις 17 Ιουνίου. Μάλιστα την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα του Λονδίνου για να προετοιμαστεί για την επανεκκίνηση του αγγλικού πρωταθλήματος.

© Πηγή: to10.gr